Innehåll

"If I get i all down on paper it's no longer inside of me, threatening the life it belongs to."

lördag 22 september 2012

Höst

Ja, då var den här. Den väntade hösten! Om man bortser från att det är så förbaskat kallt så kan jag lugnt erkänna att jag är ett stort fan av höst. Luften känns frisk och ren och biter lite i kinderna. Allt det gröna som man liksom vant sig vid under sommaren slår om och färgas sprakande rött, gult, orange. 




Regnet faller med täta intervaller, ibland lugnt och strilande, ibland hetsigt och strömmande. Jag gillar att känna regnet i ansiktet, som en stilla påminnelse om nåd, om att allting inte är en klarblå himmel, om att nya ting får växa fram efter det gamla.

 
Sen har vi ju de tända ljusen, filtarna, teet, halsdukar i alla de färger och raggsockar på frusna fötter. What's not to like liksom?

Tricket med hösten är att man måste vara rustad för den. Se den med rätta ögon. Ladda upp med kläder som klarar ruggvädret, hinkvis med varm choklad och nya ljus i alla de färger och storlekar.


 Spotify-listan bör uppgraderas så att den passar till kvällar nedkrypen under en filt, mer än till grillkvällar. Investera i ett par hela vantar och en ny chic scarf.
Power through, baby!

Eller som lillkillen vi hängde med idag sa: "Titta, löven har klistrat fast sig på asfalten, de tar upp hela vattenpölen!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar