Innehåll

"If I get i all down on paper it's no longer inside of me, threatening the life it belongs to."

lördag 3 september 2011

Ny bloggadress!

Ja, nu ska jag försöka använda mig av den här bloggadressen istället för den gamla. För äldre inlägg ligger smulpajkladdkakskaka.blogg.se kvar, men vill man läsa något nytt får man knalla hit bort framöver.
Var så länge sen jag skrev något över huvud taget nu att man skulle kunna tro att det inte funnits något att skriva ner. Så är dock inte fallet, snarare har det varit så mycket tankar och drömmar och bekymmer och glädjeämnen hit och dit att det omöjligt gått att få ner på ett papper i en sammanhållen text.  Förhoppningsvis blir det mer ordning på torpet nu när höstterminen dragit igång igen.
Såg en film häromdagen, Happythankyoumoreplease, otroligt mysigt feel-film (inte feelgood, bara feel i mängder), med urbra musik. Har aldrig lyssnat på Jaymay tidigare men de är ett riktigt guldkorn! Rekommenderas starkt! Både filmen och soundtracket!

Mer text kommer snart. Ska bara avskriva gamla bloggen först. Tyvärr har min dator gått sönder så nöjer mig  med makens så länge och har därför inga bilder att lägga upp.

Avslutningsvis ett citat för att förklara blogg-titeln:
Från en film, eller något någon sa i förbifarten, i en bra bok, eller en fin låt. Ord som berör. Ord som betyder någonting... Ord som går rakt in i hjärtat, - och krossar det, eller helar det. Får det att sväva, eller gå i tusen bitar. Ord som gör ont och ord som pirrar. Fina ord. Fula ord. Grova eller ljuva. Ord som känns skönt i munnen och klingar vackert i öronen - Citronmeliss och Senapskorn. Viskade eller skrikna, mjuka mot skarpa. Outtalade ord. Kärleksfulla, eller fyllda av hat. Mummel, tjatter, tissel, tassel. Ord i en kyss. Och sen tystnad. Talande eller i Stillhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar