Innehåll

"If I get i all down on paper it's no longer inside of me, threatening the life it belongs to."

måndag 12 mars 2012

På G

Ni vet hur livet ibland känns lite som att det är lite på G?
 Inte där än men på väg.
Så känns hela min tillvaro just nu. Inte bara för att det är tentaperiod och allt annat får stå på paus några veckor till förmån för pluggande. Nej, nej det är stora saker i rullning, inte riktigt än men snart.
Till att börja med har jag sökt sommarjobb. I min ansökan står det att jag är ambitiös och ansvarstagande och positiv men en sak som inte står och som jag verkligen har noll av ibland är tålamod! SUCK alltså vad länge det kan ta att få jobbsvar. Grädden på moset i mitt fall är att det står lite mellan ett jobb jag verkligen vill ha i en stad jag helst inte tillbringar hela sommaren i, och andra jobb i en stad som har nära till väldigt mycket som jag vill vara nära.
Seriöst, jag vill bara veta!
Nummer två på På G-listan är att maken och jag väntar på utredning för att bli kontaktfamilj. Öka på lillfamiljen lite med en extra knodd några helger i månaden. Utmanande, spännande, roligt, stort och lite läskigt.
Nummer tre är att Oscar kommer hem om två veckor, för en längre period den här gången, äntligen! Eftersom han varit borta större delen av januari-februari har vi sakta vant in oss i gamla fotspår igen och rings och smsas lite hit och dit. Under två veckor framöver är det dock storövning i Norge som gäller vilket drar ner på telefontiden till näst intill obefintlig.
Men snart är han hemma igen, på riktigt. Snart.
Nummer fyra är såklart ändå tentorna, 3 tentor närmaste veckan och noll studiemotivation. Ja, det skulle i så fall vara B-uppsatsen i nästa kurs som lockar lite med sin inriktning neråt i åldrarna, inga tentor och tre veckors praktik. Ska bara överleva de här tentorna också...
Nummer fem blir utan tvekan den analkande våren! Tycks dessutom vara det som jag slipper vänta på. Imorgon blir det nog till att ta fram utemöblerna tror jag bestämt. Idag fick bli pinnglass-premiär och jag kunde riktigt föreställa mig hur fin Bolonger-skogen kommer vara om några veckor när vitsipporna lägger sig som ett täcke mellan träden igen. Här kommer ett litet smakprov:

Ganska så fint, visst?
Har du inte varit här och hälsat på än så är det alltså inte bara på tiden att du gör det, utan dessutom den finaste tiden att göra det på om bara några veckor.
Bara så ni vet ;)

2 kommentarer:

  1. Fint vännen, kommer gärna dit och går en promenad med dig:) sen hoppas jag också att du är i lund i mitten på juni till mitten på juli.. kram Alex!

    SvaraRadera
  2. Vart i Norge ska Oscar? Låter som att du har massa tuffa men också spännande saker som sker nu i närmsta framtiden. Tänker på dig! Annasara

    SvaraRadera